tag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post4018456483453437234..comments2023-10-02T12:08:37.905+03:00Comments on Casa Perfetta: ice cream "оreo"Pavlina Petkovahttp://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-23194169634187971092015-08-20T09:20:52.862+03:002015-08-20T09:20:52.862+03:00Този коментар бе премахнат от автора.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15205763724482414345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-46507447369466286282015-07-28T13:39:03.333+03:002015-07-28T13:39:03.333+03:00Прекрасен,прекрасен.Толкава апетитен и такива хуба...Прекрасен,прекрасен.Толкава апетитен и такива хубави снимки!Наистина ще го направя!Мира Монnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-88451804365163292552013-05-03T22:30:37.135+03:002013-05-03T22:30:37.135+03:00Павлина, благодаря за бързия отговор. Изобщо не съ...Павлина, благодаря за бързия отговор. Изобщо не съм се разочаровала, даже вече купих продукти за шоколадовия :) Беше ми ясно, че ще е голям късмет ако се получи от първия път... Блогът ти е невероятен, ще го следя с интерес. Поздрави и весели празници! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00807567142017979047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-47728998459163289562013-05-02T22:15:35.802+03:002013-05-02T22:15:35.802+03:00Здравей, много ми е приятно! Напълно е възможно то...Здравей, много ми е приятно! Напълно е възможно това да е причината, но и температурата на сметаната и млякото трябва да е еднаква, максимално студени, защото като се сложи във фризера се получава реакция и за това има кристали. За да се застраховам аз понякога разбивам сметаната и я охлаждам допълнително.<br />Надявам се да не си се разочаровала и да пробваш пак, препоръчвам ти и шоколадовият, той ми е фаворит! Поздрави от мен!Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-68479889108570175762013-05-02T22:04:08.598+03:002013-05-02T22:04:08.598+03:00Здравейте! Много ми хареса рецептата и реших да я ...Здравейте! Много ми хареса рецептата и реших да я пробвам. Тази сутрин сладоледът беше вече замръзнал във фризера и нямах търпение да го опитам... На вкус е страхотен, но стои на кристалчета и се е разделил на два слоя. Според мен е имало доста вода в млякото, като цяло сладоледът беше като замръзнало прясно мляко... Възможно ли е това да е причината?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00807567142017979047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-62708825759082819452012-10-07T01:06:26.837+03:002012-10-07T01:06:26.837+03:00Охх, леле! Леко завиждам за този сладолед. По-скор...Охх, леле! Леко завиждам за този сладолед. По-скоро на теб, която си му се насладила :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-25917266056243653692012-09-25T20:26:12.011+03:002012-09-25T20:26:12.011+03:00Мерсии :) Ще го правя тази вечер. Ще кажа после ка...Мерсии :) Ще го правя тази вечер. Ще кажа после какъв е бил резултата. Стискай палци :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-36786332074490183332012-09-18T22:47:09.765+03:002012-09-18T22:47:09.765+03:00Здравей! Извинявай, че чак сега ти отговарям! Изпо...Здравей! Извинявай, че чак сега ти отговарям! Използвай каквото обичаш, ще направиш своя собствена рецепта, просто спазвай пропорциите. Даже сега ми хрумна идея, ако използваш бисквити с плодов пълнеж ще се получи страхотно. Ще се получи точно за времето, което си мислиш, аз го правя вечер и на другата сутрин е супер. Пожелавам ти успех и ще се радвам ако ви хареса! Поздрави от мен!Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-29650398879129852102012-09-18T16:40:42.453+03:002012-09-18T16:40:42.453+03:00Здравейте. Случайно попаднах на рецептата, но мног...Здравейте. Случайно попаднах на рецептата, но много ме заинтригува. Може ли да попитам, какво ще стане, ако вместо обикновено мляко ползвам такова с вкусове (ягода, ванилия, кафе) и вместо Орео, ползвам какаови бисквити ? Дали ще загуби от качествата си ? Също така за колко време горе долу замръзва (знам, че фризерите са различни)? Искам да е изненада и ако го сложа вечерта, дали до обед на другия ден ще е готов ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-84643487345583640912012-08-23T14:04:07.624+03:002012-08-23T14:04:07.624+03:00E, нищо, тъкмо повод да направиш още един! :)E, нищо, тъкмо повод да направиш още един! :)Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-84292833228715543242012-08-22T11:57:15.327+03:002012-08-22T11:57:15.327+03:00Ех, Павлинка, защо не пусна рецептата по-рано?
Аз ...Ех, Павлинка, защо не пусна рецептата по-рано?<br />Аз правих един сметанов сладолед, но нещо не се получи както трябва.<br />Записвам си твоята рецепта.<br />Поздрави :)ellyganovahttps://www.blogger.com/profile/02884383750993840952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-26431608289895669862012-08-22T11:30:48.068+03:002012-08-22T11:30:48.068+03:00Страхотни снимки отново,Линка!
И десерт,разбира се...Страхотни снимки отново,Линка!<br />И десерт,разбира се!<br />Прегръдки!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-47575165875918505182012-08-21T22:25:11.477+03:002012-08-21T22:25:11.477+03:00Великолепен, е наистина! А снимката с надписа е мн...Великолепен, е наистина! А снимката с надписа е много оригинална!:) Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-21550689338592372672012-08-21T20:23:28.734+03:002012-08-21T20:23:28.734+03:00Благодаря, момичета! Благодаря, момичета! Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-49349067666678462012-08-21T12:50:02.701+03:002012-08-21T12:50:02.701+03:00Ммммм истинско изкушение. Първата снимка ми е мног...Ммммм истинско изкушение. Първата снимка ми е много любима:)<br /><br />Прегръдки:)Левиhttp://www.cookibooki.bgnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-88695904106127934202012-08-21T10:40:23.904+03:002012-08-21T10:40:23.904+03:00То единственото бавно нещо в този сладолед е да го...То единственото бавно нещо в този сладолед е да го чакаш да замръзне май!<br />Поздравления Павлинка!Прекрасно предложение и снимки!gogolinahttps://www.blogger.com/profile/04910913713293694585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-45518906961003406702012-08-21T09:55:52.482+03:002012-08-21T09:55:52.482+03:00Изглежда невероятно вкусно,даже по-примамливо от к...Изглежда невероятно вкусно,даже по-примамливо от купения! Нещо ги недолюбвам тия ОРео, купувала съм, с голямото желание, че няма как слъд всички облизвания и драматични реклами, то не бе облизване и топене в млякото...и въпреки,че и рекламите ми действаха дразнещо си взех-не ми харесва консистенцията на бисквитата,уж хрупкава, но после прекалено "глинена"не знам как да ти го обясня.Но стига съм бъбрила-обичам други бисквити и непременно ще опитам твоя сладолед!!!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-46782872694892650902012-08-21T08:07:40.729+03:002012-08-21T08:07:40.729+03:00Страхотни снимки и рецепта!
Прегръдки и хубав ден*...Страхотни снимки и рецепта!<br />Прегръдки и хубав ден*)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12744341334512569363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-33225756752796998122012-08-21T01:17:30.790+03:002012-08-21T01:17:30.790+03:00ох и аз не съм фен на OREO,но сладоледа изглежда с...ох и аз не съм фен на OREO,но сладоледа изглежда страхотно и ще го пробвам!<br />поздрави Павлинка и прекрасна седмицана гости в моята кухня /Mim's sweet things https://www.blogger.com/profile/14703560279607908503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-81702543722337017692012-08-20T21:48:25.274+03:002012-08-20T21:48:25.274+03:00Линче, нямаше нужда от повече убеждаване, още пред...Линче, нямаше нужда от повече убеждаване, още предния път ни спечели за каузата 2/3/ от хората,които наминаваме оттук;) макар да не съм фен на ОРЕО, има хиляди други бисквитки, които мога да сложа вътре;)Прекрасни снимки!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-43541779962684339842012-08-20T20:46:33.544+03:002012-08-20T20:46:33.544+03:00Разкошен и много любим, съпроводен с красиви снимк...Разкошен и много любим, съпроводен с красиви снимки...яко!DSdivahttps://www.blogger.com/profile/15526901582736636140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-89704749923400372592012-08-20T19:12:39.551+03:002012-08-20T19:12:39.551+03:00Съвсем си му улеснила приготвянето - със само 4 съ...Съвсем си му улеснила приготвянето - със само 4 съставки :-) Страхотно изглежда наистина!Denitsa Minchevahttps://www.blogger.com/profile/03788735381142568638noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7071889293864864020.post-30136186162290674702012-08-20T18:57:11.784+03:002012-08-20T18:57:11.784+03:00О, изглежда възхитително, поздравления!Преглъщам к...О, изглежда възхитително, поздравления!Преглъщам като гледам снимките и чета текста, въпреки че не съм голям любител на сладоледа! Усмихната седмица от мен и топли прегръдки!Игликаhttp://imishkova.blogspot.com/noreply@blogger.com